Mentenanta

Mentenanta calculatoare, externalizare servicii IT

Nou – Livrare calculatoare refurbished si second hand cu licenta Windows

Aveti un sistem de operare care se blocheaza, ruleaza greu, apar mesaje de eroare, este virusat, aveti alte probleme software?

Calculatorul nu mai porneste sau are o problema hardware?
Nu te pricepi deloc la software ?
Probleme cu reteaua?
Aveti nevoie de sfatul unui specialist IT sau doriti aplicatii specializate?
Ati ajuns unde trebuie!
Daca sunteti deja client sau aveti incheiat un contract de consultanta IT, beneficiati de prioritate in realizarea interventiilor cat si de importante reduceri de pret.

Administrare Computere

Monitorizare permanenta, mentenanta
Administrare Servere
Administrare retea calculatoare. Asistenta remote.
Monitorizare, reactii proactive, backup
VPN. Legatura virtualã între sedii prin  Managed VPN
Licentiere software Microsoft: Windows si Office.

Cloud Backup. Sincronizare totalã

Backup zilnic in timp real, in cloud

Apeland la un contract de service calculatoare veti fi protejati tot timpul impotriva defectiunilor accidentale ale calculatoarelor dumneavoastra. Toate abonamentele noastre va garanteaza cel putin o vizita de intretinere si service calculatoare pe luna. Serviciile IT de acest gen sunt mult mai putin costisitoare.
Oferta noastra de service si mentenanta pc (computere) se adreseaza atat persoanelor fizice cat si intreprinderilor mici si mijlocii din capitala sau din zona adiacenta care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT sau firmelor care doresc externalizarea acestor servicii. Tot mai multe companii se indreapta catre outsourcing-ul service calculatoare datorita avantajelor pe care externalizarea serviciilor de administrare retele de calculatoare le-o ofera:

Administrator IT angajat vs Abonament lunar FULL
– salariu minim 800 Euro  abonament de la 60 Euro/luna
– spatiu de lucru (birou, calculator, telefon) nu este cazul
– Management contract de munca nu este cazul
– Concediu  nu este cazul
– In ceea ce priveste costul unui angajat, acesta nu este dat numai de salariu. Pornind de la procesul de recrutare, apoi specializarea initiala,continuand cu impozitul si alte taxe platite pelanga salariu.  nu este cazul

Costurile sunt mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile

Va oferim pachete complete de servicii informatice, mentenanta calculatoare, care sa acopere orice cerinta informatica de hardware sau software din partea companiei dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii externi.

Folosim functie de dorinta si necesitatile clientului atat platforma Windows cat si Linux !

Calculatoare second hand

Serviciile Bits World sunt adaptabile necesitatilor fiecarui client in parte, pentru a integra cat mai bine solutiile informatice necesare companiei dumneavoastra.

WhatsApp