Protectia datelor

         Cadru legal reglementat de catrea Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:                 

http://www.dataprotection.ro/?page=scutiri_notificari

http://www.dataprotection.ro/?page=Comunicat_03_02_2017&lang=ro

http://www.dataprotection.ro/?page=Decizia_200_2015&lang=ro

 

      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Bits World SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
        Categoriile de date care pot fi prelucrate sunt urmatoarele: numele si prenumele clientului, telefon, fax, adresa (domiciliu/sediu social), e-mail, cod numeric personal.
Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice.
         Sunteti obligat sa furnizati datele corecte, acestea fiind necesare pentru inregistrarea domeniilor web, pentru incheierea contractelor de servicii web si pentru facturare sau creare pagini web.
Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a inregistra numele de domeniu web, de a completa datele in contractele de servicii ales si de a emite factura.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate doar la cererea Ministerului de Justitie, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Finantelor Publice sau alte institutii ale statului, daca se constata o incalcare a legii.
Pentru reclama, marketing si publicitate, persoanele fizice sau juridice isi pot da acordul pentru prelucrarea datelor personale sau pot refuza completand intrebarea:
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, promotiile oferite de Bits World SRL?
. DA sau . NU
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Bits World SRL.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Obiectivul securitatii informatiei este de a proteja bunurile informationale a Bits World SRL, a clientilor si a partenerilor, de asigura continuitatea afacerii si de a minimiza daunele aduse afacerii prin prevenirea si minimizarea impactului incidentelor de securitate.
Scopul principal al nostru este acela de a ne asigura ca:
. Informatiile vor fi protejate impotriva accesului neautorizat;
. Confidentialitatea informatiilor va fi pastrata;
. Integritatea informatiilor va fi pastrata;
. Cerintele legislative aplicabile sunt indeplinite;
. Tot personalul va fi instruit si va monitoriza securitatea informatiilor. 

Folosim certificate SSL pentru platformele online de comanda:

WhatsApp